Frans står sig slätt

Mormor gav mig en riktig hitparad på cd igår, plattan "Fotbollsfest med GB Glace". Jag har redan lyssnat på Campione med E-type tre gånger här på jobbet. Världens bästa fotbollslåt. Bara jag hör brölet i början börjar adrenalinet susa omkring inombords. Bo G, tack för att du tog ledigt från Vetenskapens Värld ibland och ynglade av dig. Nu skördar vi frukten.

Kommentarer:
Postat av: meramynta

Så här i efterglöden av nationaldagen vill jag ta en minut för att uppmärksamma och berömma en gömd yrkesgrupp i Sverige.
Den: simpla tjyven, inte så simpel...!

Mina mobiler har en genomsnittslivslängd på 3 månder innan de brutalt rycks från min barm. Räknade ut detta fakta efter den senaste försvann förra onsdagen.

Just snygg!

2006-06-10 @ 23:19:10
Postat av: bizzo

Jaha, så det är därför du inte svarar på mina tjusiga mms! Jag vill också uppmärksamma en glömd grupp i samhället: den aktsamma mobilägaren. Vi är inte många , men vi finns. Jag hade min 3310:a i cirka FEM ÅR utan problem. En annan värld är möjlig.

Postat av: Hamlet

Att vara aktsam är inte samma sak som att bära omkring på antika mobiltelefoner. Själv uppdaterar jag min maskinpark med jämna mellanrum. De äldre - fungerande - mobiltelefonerna brukar komma väl till användning när mindre skötsamma vänner av en eller annan anledning behöver låna en juppi.

2006-06-13 @ 10:29:42
URL: http://hamlet.blogg.se
Postat av: meramynta

Nu är jag på banan igen med en Simens från 1900talet. Tji kommer du få tjuven när du upptäcker vad du fått med dig i säcken!Ha!

2006-06-15 @ 11:02:47

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits