Jag drar mitt strå till stacken

Jag ska bli ambulerande dagisfröken istället för att ta lån. När alla andra ligger döende i vinterkräksjukan dyker jag upp. Bizzo står när de andra faller. Jag borde kanske vaccinera mig mot influensa? Jag måste i alla fall börja kolla på Supernannyn på TV4 och lära mig ett och annat. Jag snackade med dagischefen idag. Jag hade tagit på mig en rosa tröja som utstrålade barnkärhet. Det gick hem. På Netto såg jag en skitkonstig banan. Den hade som en bula av bomull på sig. Under bomullen låg några ägg och tryckte. Jag tänker sticka dit imorgon igen och kolla om det har kläckts något giftigt.

Bra gener

Mamma är bäst, ingen protest. Snygg är hon också.

Mobbing

En tjej på min kurs har börjat med sofistikerad new age-mobbing. Hon säger att en annan kille i klassen rubbar hennes energier och ger henne hjärtklappning och gör att hon måste röka två cigaretter per rast istället för en. Superlistigt.
Gubben som sitter längst fram med hår i öronen och stör kräver att bli niad. Mental anteckning: Obs, inte läsa på teologen igen.

Idag gick jag till tandläkaren, sen städade jag hela hans mottagning.


Mat

Gud, jag håller på att svälta ihjäl, men Emma steker fläsk i köket och det luktar pecka så jag får sitta här på mina 19 kvadrat och döden dö istället.

Bridgetider

Shit, hjärnan vittrar sönder här på jobbet. Just nu skriver jag upp alla Ljungens seniorers bridgetider i en almanacka.
Måndagar 13-17
Tisdagar 13-17
Onsdagar 14-17.30
Torsdagar 13-17
(lokal hörsalen)

hits