Att deppa ligger inte för mig

Jag försöker skriva en jobbansökan utan att använda skämmiga ordet service-minded. Det är för satan inte möjligt. Helst ska (också skämmiga) ordet service inte vara med alls. Hur gör man? Det är viktigt att det framgår att jag är full av service.
Funderar också på att ta med min all time favourite i CV-sammanhang, "Att deppa ligger inte för mig."

Påsk according to Långlaten

äggen


ernst


Filmkvällen

Igår var jag och såg filmen Capote. Det var gratis. Efter en tjugo minuter somnade farbrorn på första raden. Mitt sällskap tyckte att det var förståeligt. Själv hade jag det skitbra tills efter en och en halv timme ungefär. Då tyckte jag och Capote att det började bli läge för avrättning. Inga filmer borde få vara längre än en timme. Den vettiga, moderna människans attention span är på en timme och så är det. Att jag pallade en och en halv den här gången berodde bara på att jag hade storstädat ett dagis i åtta timmar och var jävligt mör i kroppen.
Det jag framförallt minns av filmen är att den ena mördaren tuggade alvedon. Capote erbjöd honom vatten att svälja ner med, men mördaren bara låtsades som ingenting och käkade tre tabletter! Då fattade man att här har vi en mördare att räkna med. Gjord av is!

Morgon med Askfisen och Fetgrisen

Gick in till Maria klockan sju och skakade henne tillbaka till livet. Hon vaknade med ett leende på läpparna. Har aldrig hänt förut. Jag: -Vad är det? Maria: - Jag tänker på att det inte är jag som är skärtosen.

Nu är det krig!

"Under påskveckan var det viktigt att inte vara sist upp ur sängen på morgonen. Då fick man dras med följande öknamn under resten av året:
Måndag - Askfisen
Tisdag - Fetgrisen
Onsdag - Dymmeloxen
Torsdag - Skärtosen
Fredag - Långlaten
Lördag - Stumpen
Söndag - Påsklåskan"

Kom ihåg var ni hörde det först.


Våren för satan!

Idag kände jag helt plötsligt för att lyssna på Chemical World tre gånger i rad. Sen kom jag på vad det alltid betyder: att det är vår ju!

Små grytor är också streetsmarta

Barnen på dagiset där jag jobbar vill helst se mig död. Jag har noll pli på dem. När en av dem inte fick som hon ville gick hon som hämnd till en av fröknarna och sa att pärlplattorna som jag stryker inte håller! Hur pallar folk jobba med knarkiga snorungar i förorten och bli knivhotade hela dagen när jag inte ens kan hantera femåriga akademikerbarn i sju timmar? Ett mysterium.

Tre anledningar till att jag inte kan bli dagisfröken:

1. Man får inte svära. Till barn får man tydligen inte ens säga skitbra. Då rättar de en.
2. Man måste samla på toarullar, vilket inte är normalt.
3. Man måste göra sig dummare än vad man är under arbetstid. Till slut kanske man fortsätter med det även på fritiden och då är det kört.

Igår

Jonas Hassen Khemiri var på Inkonst och satt på en stol och var snyggast möjliga! Sen gick brandlarmet men ingenting hände, alla gick bara och dansade på andra dansgolvet. Först knallade vi in, sen knallade vi ut igen. Precis som Roine!

Mary don't do it

Smartaste tjejerna i stan knallar in på Inkonst genom rökrutan, och sen till till Retro förbi hela kön och sen till KB via rökrutan. Köa inte ungdomar! Hetaste tipset. Plus ring inte G.

In och kriga

Oh, jag gick upp så tidigt och gick på box med Roine. Underbart. Han gick helt bananas och tvingade oss att springa genom gymmet och skrika "Kibox är bäst" med speciella Roine-uttalet. Martin i repan hade singelmingel-stämpel från Slagthuset på vänsterhanden. Den såg otvättad ut.

Sk8 or die

Inkonst via rökrutan!!!!! Pepp pepp pepp!!!

hits