No blog for you!

Sista dagen på jobbet, så nu blir det pyttelite blogg. Precis när man börjar bli varm i kläderna och har funnit spännande fördelar med sitt yrkesval i fantasifulla "romanen"  "The librarian's naughty habit". Oooh. Saker är inte vad de borde vara under den där pennkjolen borta i referensavdelningen.


"Nu får jag väl använda pessaret som badkar till min hamster istället"

Lång näsa! Observera den skrynkliga tuben som nog varit med om ett och annat av det kryddiga sexliv Eva Espinoza hade innan hon fick sjalbarn och intet ont anande missade Gynol-Plus-tåget.

Robert och Joe raskar över isen

Posten har precis kommit till jobbet, med allt vad det innebär. Idag var det full pott med Tara, Katolskt magasin, Damernas Värld och Min Häst, men finast av allt: inbjudan till Christmas Spectacular with Magic med Joe Labero och Robert Wells. För 970 kr exklusive moms får man äta mörk choklad i The Labero VIP Lounge där "The Magic Master" själv kommer att avnjuta en god cognac efter showen. Robert Wells håller istället till i The Wells Rhapsody Lounge där han spelar Rock'n'roll (Rock'n'roll stavas med stor bokstav i Robert Wells värld). Det ryktas dock att han inte är helt tillfreds med namnet på evenemanget. Tidigare julshowen "Jingle Wells" är svårtoppad.


Berätta, Bekräfta, Beröra, Bara vara

Jag fortsätter mitt dopp i tidskriftsfloden. Eftersom Cay Bond förutspått att vi alla vill må bättre, kan man inte göra annat än att vända sig till livslustmagasinet Må bra, som ju träffar mitt i prick redan när det gäller namnet! Nytt nummer ute idag med tema kontakt. Må bra ger oss fyra kontaktknep som verkligen fungerar! Skrämmande lika de fyra b:na från Teater Klotets hyllade pjäs Finn dig själv genom andra.  

Here we go:

1. Uppskattning. Säg direkt: Roligt att äntligen få ses, jag har alltid beundrat dig! eller Har du promenerat hela vägen, det var spänstigt!
2. Samhörighet. Hitta en gemensam nämnare, som tex att båda är norrlänningar. Säg gärna: Jag håller med dig om det!
3. Glädje kan man bjuda på i all enkelhet genom att skoja lite, säga något lättsamt, vara lite lekfull eller berätta något smått pinsamt man gjort på morgonen som får den andre att skratta lättat: Tänk att jag lyckades få på mig olikfärgade strumpor i morse, så pinsamt just nu när vi skulle träffas!
4. Kunskap väcker nyfikenhet och får den som lyssnar att piggna till. Berätta något unikt du varit med om: Jag är nog en av de få som tagit en fika och fått goda råd av Dalai Lama. Vill du höra hur det gick till?

En potenshöjande drink har lämnat en bred grön mustasch på Skaras skivkung

Oh no. Bert badar i mjölk. Berts potensmiddag. Tack, men nej tack.

What's hot

Shit, det är verkligen inte det lättaste att vara tuff inför kompisarna och först med det senaste numera. Gapet mellan expert och lekman har ökat markant på senaste tiden. Eller i alla fall mellan mig och Cay Bond. Ebba von Sydow har släng och spara-lista i senaste Veckorevyn. Klart och tydligt. Släng allt med ankare på. Spara mjuka, lösa koftan i jordiga färgen. Men sen. Along comes Cay Bond, trendanalytiker, i nya numret av Drömhem och trädgård. Ute: Teknik. Inne: ogräs och lampor som ser ut som möbler. Cay låter också hälsa att trenden att vi alla vill må bättre håller i sig.

Anna, det här är min "Det som håller oss vid liv"

Jag fegar och mjukstartar med en cover:

Mannen bakom Herr Gårman har "tagit ner skylten".

"Kåge Gustafson, döpt till Karl-Gustaf, var aktiv och pigg länge. Han ritade en skylt så sent som i januari. I samband med Herr Gårmans 50-årsdag intervjuades mästaren av Aftonbladets Per-Iwar Sohlström. Han skulle välja favoriter bland alla vägmärken han skapat. Det blev älgen, badplatsskylten, hotellsängen och märket för järnvägsövergång. Och märket Ojämn väg.

Sonen Lars Gustafson, har också han svårt att se en vardag utan pappas vägmärken.
 -Man är ju uppväxt med det här, jag fastnade för loket redan som liten."

hits