Kolonialt och genialt!

Kolmården har låtit flyga in fem massajer från Kenya som uppträder med roliga danser för turisterna! Jag var i Östergötland förra veckan helt ovetandes och missade det här gyllene tillfället att jämföra kranium med en riktig neger (det är inte Eagle-Eye Cherry vi snackar om, utan folk från "djupaste Afrika" enligt hemsidan). Ritva Jansson som är med och fixar showen och visade massajerna hur en diskmaskin fungerar förra veckan: "Kolmårdens restaurant ligger otroligt fint, med utsikt över Bråviken. Det blir en fantastisk kontrast när massajerna hoppar och dansar."
Ritva, jag har en idé om hur ni kan utveckla konceptet inför nästa säsong: När jag läste religionshistoria fick vi lära oss att massajerna inte tror på liv efter döden utan bara slänger sina avlidna till leoparderna. Fatta vilken show! Begravning med massajerna! Med utsikt över Bråviken! Vilken kontrast! Men observera att jag kostar. Glaspärlor not accepted.

Lika som bär VM-special!

magnus 2hagamannen
Magnus Hedman och Hagamannen.

Likadan DNA ja ja ja

Både min bror och jag har fått en inåtväxande ögonfrans på ögonlocket OCH tyckte (obs HELT oberoende av varandra) att två olika ställen luktade konfirmationsläger igår. Jag säger bara: SJUKT!

De fyras gäng -nej tack

Jag ramlade med cykeln igår, för första gången på kanske tio år. En av tårna tog hela stöten. Jag tror att den är infekterad men jag vågar inte ta av plåstret och kolla. Det kan ju inte krävas särskilt mycket var för att en tå ska bli helt bortkollrad och dö så jag borde verkligen ta mod till mig och göra en check. Om det värsta inträffar vill jag att man fortsätter att se mig som en egen människa och inte bara buntar ihop med de andra med fyra tår (Kayo och Pigge Werkelin).  
kayopigge2
Not that there's anything wrong with that.
 

hits