Info direkt från Brittiska öarna

Jag visste det! Tom vet att berätta att Du blir vad du äter-Gillian har KÖPT sin doktorstitel. Allt för att kunna mobba fetton utan repressalier.

Sugar in the morning, sugar in the evening

Jag behöver avgiftas och det snarast. Diet idag:

2 skivor möglig Njuta
Twix
Halvt Ritter sport nougat
Tre bitar av kakan Stine hade tagit med till skolan
Kåcka
Två tallrikar marängsviss

Jag skulle önska att någon bussade hon den sega arga engelska tanten från Du är vad du äter på mig. Så kunde hon mixa allt jag ätit under dagen till en drink och tvinga mig att dricka den och sen lägga mitt bajs i en låda och reta mig för att det luktar.

gil

En skiva liv

Killen i kantinen i skolan var full idag igen. När han är det så kan han inte räkna ut växel så allting var billigt. Jag blev mätt för tjugo kronor och blev erbjuden enlevering. Efter tre timmar informationssökning hamnade jag i slagsmål med Simon. Jag lyckades tillfoga honom en del skador tror jag. En bra dag.

Om du har en slant över


salutorget
Senaste numret av Icakuriren  -något för alla.

Träcket

Jag hatar när folk säger att något är "the shit". Jag har själv gjort det en gång och det ångrar jag djupt.

Man unnar sig!

Nu har jag varit på Badabing och köpt pizza. Pizzabagaren sa att det skulle ta en dag att laga den. Det dåliga med Badabing är man inte alls är säker på att det är skämt. Badabing har lite grann sin egen tideräkning precis som hunden. Tidigare erfarenhet har visat att det på tio Badabing-minuter går cirka 90 människominuter.

HJÄLTEN

Jag ör bst på att vara full. Jag tänker: nu ska ja spy, men istälet städar jag toan! Jag är så smart! Spyr ej. Istället rent och fint för nästa som kanske vill spuy,

Glädjeåkare -stor initiativförmåga, noll omdöme

Why, oh why missade jag det här ?

Gummi

Man ska alltid ha gummistövlar! Extremt praktiskt. Dö Kate Moss 2005 eller 2006 eller när det nu var. Det dåliga är att mina gummistövlar är från Panther och inköpta på Ekohallen. Och eventuellt att det är 2007.

Bara Vara utanför Vellinge ängar

Jag har blivit en sån som lyssnar på Radio Malmöhus för att höra senaste nytt om snöstormen. Radio Malmöhus älskar undantagstillstånd. Man riktigt känner hur Janne Wieslander på Godmorgon Skåne vaknar ur dvalan han befunnit sig i sen orkanen Gudrun.
"Äntligen slipper jag köra
Skånemästaren"  tänker Janne Wieslander, lägger Streetlife på spelaren och myser.

Mitt intresse för väglag började igår när jag fastnade i två timmar med bussen i en snödriva utanför Vellinge ängar (för folk som inte varit i Vellinge ängar: det är så att säga the middle of the middle of nowhere. På topplistan över ställen där jag känt mig som mest alienerad i livet ligger Vellinge ängar på en stark andraplats efter Flintas krog i Flemingsberg) tillsammans med en fem-sex hormonstinna brats som busringde brudar med schysta pattar på mobilen med högtalaren på. Som tur var hade jag själv nyladdat och fräscht batteri.
Aldrig i livet att jag åker kommunalt nåt mer utan astronautblöja och en rejäl klase bananer.
                
janne
                                             Jan -den sanne Skånemästaren

Den tredje statsmakten gör sin plikt

vr
Veckorevyn  -storasystern jag aldrig hade.

En mjukcomeback

Fler låntagare av den här sorten, tack:
-Har du en bok om varma mackor? Vi har blivit med grill.

hits