Banan för fred

image206
I skolan: Firar FN-dagen genom att söka i Dialog Classic för 41 dollar (cirka 6000 månadslöner i Peru) och äta en banan. I hemmet: Tappar en pizza med osten nedåt, men det gör inget. På FN-dagen ska man äta från golvet.

Faran över

Mina fellow text-tv-vänner, det är dags att börja andas med magen igen. Idag är en ny dag, full av text-tv. Det ska ingen ta ifrån oss.
image205

Förbannad mellanmjölk

image203

Det här är vårt kylskåps motsvarighet till Särimner. När man häller upp mjölk är det ungefär en centimeter kvar i botten på paketet. Och sen nästa dag när man ska hälla upp mjölk igen är det fortfarande en centimeter kvar! Så har det varit den senaste veckan. Praktiskt, men också oroväckande. Anna och jag beslutade att det fick vara slut på häxerierna och hällde ut allt i vasken samtidigt som vi läste
Kalvins hälsocirkel baklänges tre gånger. Nu hoppas jag bara på att Kalvin inte är hämndlysten. Enligt sin hemsida kalvin.mu har han över 30 000 mellanstadiebarn, som lyder hans minsta vink, i ryggen.

Joy to the world

image204
Anna och Maria har köpt kulörtvättmedel! Äntligen kan man tvätta BÅDE vita kläder och kläder med färg! Äntligen slipper man att gå klädd i karatedräkt!

Anledningen till att jag inte har bloggat på 14 dagar

Ja, vad håller jag på med egentligen kanske ni undrar? Jo, jag roar mig kungligt. Jag sitter i tv-soffan och lyssnar på när jag skrattar på en inspelning på min mobil. Sen skrattar jag åt mitt eget skratt så att det blir stereo. På onsdag, när de andra ska kolla på Girlylicious, kommer de att upptäcka att jag är försvunnen och ersatt av en pingstlilja.

hits