Mitt värde i tuggummi

Jag är på mitt vita städjobb och har fått följande lapp:

"Glöm inte tvätta tvålpumparnas utsida"


Lite senare hittar jag detta:

En hel påse!

Att lura sig själv

Det bästa som finns är väl ändå när man skriver en trefjärdedels A4 med enkelt radavstånd, markerar och sedan byter till 1,5 radavstånd och HELT PLÖTSLIGT HAR SKRIVIT EN HEL SIDA! Då mår jag. Puss, hej

Recension ur senaste katalogen från BibliotekstjänstPagett, Matt
Tillverka dina egna sexleksaker. 50 enkla och snabba projekt.
Forum. Övers. från eng. av Ulf Gyllenhak. Orig:s titel: Make your own sex toys. 158 s. Ill. reg. Häftad.

Denna "praktiska guide till ett bättre kärleksliv" inleds med ett avsnitt om sexleksakernas historia, varpå följer en mängd tips om hur man kan tillverka, av mer eller mindre vardagliga föremål, och använda olika redskap för både honom och henne. Det kan handla om allt från olika sorters frukter och grönsaker, stearinljus och tvålar till mobiltelefoner med vibrator. Men här finns även tips för parlekar samt förslag på hur man skall vårda och förvara sina "leksaker". Teckningarna har en näst intill pryd karaktär, men är ändå tillräckligt instruktiva för att underlätta tillverkningen. Här finns även en del tips på grejor som kan användas i olika SM-sammanhang, exempelvis läderkoppel, tvångströja och ett virkat "halsjärn". Avslutningsvis finns även några förslag på nätbutiker som säljer det som behövs för tillverkningen. Trots en del irriterande småfel (t.ex. namnet på G-punktens upptäckare) är det en smått roande bok. Matt Pagett är konstnär och bor i Brighton i södra England.
Recenserad av Rolli Fölsch

Två frågor om halta

1. Är det bara jag, eller har andelen halta ökat lavinartat?
2. Vad är det för skillnad på att vara låghalt och helt vanligt halt?

Lorteøen 21.44

Jag sitter fortfarande i skolan och skriver och skriver och skriver. Då och då kommer jag att tänka på den bajsande mannen från i morse och skrockar lite för mig själv. Men framförallt saknar jag aktiva hörn.

Dråplig händelse!

Idag på tåget blockerades min väg av en tjej som skulle gå på toa. Hon tryckte på öppningsknappen och dörrarna började gå upp. Redan när de hade öppnats en decimeter upptäckte hon att det satt en ung man därinne och bajsade. Tjejen skrek "Förlåt förlåt!" och försökte trycka igen dörrarna med händerna, men eftersom det var elektronik inblandad fortsatte de målinriktat sin väg. Inne på toletten försökte den bajsande killen desperat att nå stängningsknappen utan att resa sig från toalettstolen. Det hade han ingenting för. När dörrarna var helt öppna stannade de i det läget en rejäl stund så att man som toalettbesökare skulle kunna gå in eller ut i lugn och ro. Jag tog mig en ordentlig titt när jag ändå gick förbi. Killen var relativt röd i ansiktet. Vet ej om detta var på grund av krystande eller skam.

Så var det bevisat -det finns grytor till alla lock


Onsdag eftermiddag

Här sitter jag och läser samtliga band som utkommit av den danska nationalbibliografin mellan 1920 och 2004. Jag har hittills gått igenom cirka 2,5 hyllmeter. Enligt min lärares beräkningar bör det ta omkring 80 timmar att bli klar.


                               Översta raden: förnödenheter. Mellersta och nedersta raden: Dansk bogfortegnelse
                               1898-1965Jag gör en kupp!

Jag är på biblioteket och försöker skriva uppsats men det är stim och stoj och jallaballa och inga rättigheter har man för det är inte ens bestämt att mobilen ska vara avstängd på det här inställsamma stället. Så man får ta lagen i egna händer.


Före


Efter

Fotoblogg! 3 saker jag såg när jag var i Faraos land

1. En viagra-sandwich2. En fisk med en hatt av lime


3. Samma gubbe inphotoshoppad på alla vykort (ej rasism utan faktum)Datorernas svar på Otto Novak


Det här är Marias nya dator. Hon är verkligt stolt över den. Personligen tycker jag att den ser ut att sakna en del kromosomer. Personligen tycker jag faktiskt att den ser ut precis som jag tänker mig Otto Novak i Farväl till Berlin. Varje gång jag får syn på den tänker jag på följande citat:

"Otto har verkligen ett ypperligt axelparti och en bra bröstkorg för sin ålder - men likväl är hans kropp på något sätt smått löjlig. Hans torsos vackra, mogna linjer smalnar alltför plötsligt ner mot hans löjligt små klinkor och spindelaktiga outvecklade ben. De här dusterna med armstärkaren gör att han för varje dag verkar mer och mer oproportionerlig."

Mycket träffande. Och detta nästan 45 år innan Mac:en ens var uppfunnen.

Med busspengar tvingar vi dansken på knä

image212

Jag är i skolan och har stulit Henrik Horns mugg. Han tror uppenbarligen att den går säker bara för att han har skrivit "Sutter pik for buspenge" på den. De är så enkla människor, danskarna.

hits