Tack Paul

Ha ha, VG på analyserna i litteraturvetenskap fast de var typ tre år försenade! Jag är så grym. Och Paul är underbar och såååå tjusig.

En röst klingar ohörd

Ursprungligen postat av Flurp:

"Vart tog Joel i "Joel bitar" vägen. Tro jag hade en svår uppväxt för ja kommer ihåg hur väldigt mycket jag tyckte om honom. Inte konstigt att man e som man är idag .. Hörde dock för ett par år sedan att han bodde i Habo, nån som vet mer"


Kajsa Mellgren, Ardis, Ray Cokes och alla de andra

Det här är ju guld! Ställde mig exakt den här frågan i förrgår och det är inte ens en lögn.


Våra vänner barnen

Jobbade med barn och disk hela dagen. Musten är på noll, efter hård helg (men lördagen blev värdigare än fredagen. Jag lyckades släppa in fyra personer bakvägen på KB utan att avslöjas. Med andra ord: jag var extremt välkoordinerad) och fyra timmar pärlplatta med 5-åringar. Eftersom svaren på framtidens frågor tydligen står att finna på skitkonstiga ställen (på Hemköp), försökte jag få tips om  yrkesval medan vi pysslade. Barn gör sig inte till, de är ärliga och helt crazy och säger "Gamla tanter lägger inte ägg". Nej, det gör de inte. De har fan sämre fantasi än jag. De svarade typ "Vet inte" när jag frågade. Till slut sa en att jag borde bli brevbärare. En annan sa sjuksköterska, men inte förrän jag hotade med att inte tala om hur Quebec uttalades (ja, det är ett privat dagis) om hon vägrade. En pojke kallade mig bajskorv helt oprovocerat. Fick även veta att jobbet  kör med en ingen rast-policy, eftersom det ju redan är så slappt att jobba på förskola,  "Möjligen kan ljudnivån kanske vara lite hög ibland". Charmigt.

Hjärnan bakom Ebba och Didrik skickar mail!

christina
Kolla!! Snygg OCH smart!

Och givetvis är hon en ängel!
Christina, "Lagt kort ligger" med Betula spelades ute på KB i Malmö senast i lördags natt, det såg vi till. Bara så att du vet. Vi gjorde vårt bästa för att komma ihåg stegen. Du är så satans bra.
X O X O/Bizzo
Dust yourself off and try again

Oh yeah, på det igen!

Tokyo Rose-premiär

Gårdagen: Var på Hemköp och skulle ta ut hundra kronor.  Kassörskan: "Ska du verkligen gå ut i kväll? Är det inte bättre att du blir hemma?" på bredaste skånskan. Och hon hade helt rätt! Ska alltid fråga henne om råd i fortsättningen. Jag var inne och kollade efter henne idag men hon var inte där så nu står jag ensam. Funderar på att anställa henne på heltid.
 
Sammanfattning:

1. Letade efter den perfekta fyllan. 
2. Gick till Retro.
3. Försökte hångla upp en förskräckt kille som backade in i en vägg. Lyckades efter att Jompa hotat honom.
4. Boxade mig runt på dansgolvet. Tjej till Mina: "Men gud, vad gör hon?" Mina: "Alltså hon går på box så det är lugnt."
5. Stack hem med Cruz garderobsbricka. Ignorerade porttelefonen. När Cruz frågade var jag hade lagt brickan svarade jag tydligen "I hallen, vid det gyllene blåmärket" som flummigaste tjejen i stan.
6. Vaknade med ett rytande halv åtta. Asbra primer, sminket var helt intakt. Gick runt och kollade who got lucky. Kilade in mig mellan Jompa och Cruz för att skapa förvirring.

Fan, ge mig tjugo år så är jag en av karaktärerna i nya Colin Nutley-filmen! Förmodligen hon slitna Maria Lundqvist.

I lie back and think of England

Fylleinsikt: All musik passar till konståkning! Även JC-rock!!! Cruz baby love vi drar till London! Vi drar till svenneindie-Koko!!!! Jag saknar det som fan.

v. 10

Måndag: Kollar på Oscarsgalan med the laydeez. Spoonar. Jag är det enda som pallar både röda mattan och hela galan. Jag bor med en hög bangers. Skriver en mening på epikanalysen som skulle varit klar i julas.

Tisdag: Jobbar med barn och disk.
Barn: - Vad tror du? Finns Lill-Babs i verkligheten? Eller är det en docka?

Onsdag
: Alfred lurar i mig en koriandermacka. Är på Smålands och surar järnet hela kvällen. Dj:sarna gör en kupp och spelar "Lagt kort ligger" från Ebba och Didrik-soundtracket. Extremt queer.

Torsdag
:  Äter frukost i tre timmar. Sedan sitter jag och stirrar framför mig tills Maria kommer och säger att jag ser ut som en parodi på mig själv. Skriver sex rader på epikanalysen.

Fredag
: Kollar saldot.

"Då fick du ledigt. OCH en banan."

ebba och didrik
Älsklingar

Kan ni fatta hur man kan komma på något så skitbra som Ebba och Didrik? Nej, det kan ni inte. Ni har Lost-maraton istället, era nötter. Här har ni guld, tjejer och killar, i form av en dramaserie som helt saknar brister (OK, förutom scenen med Yrla, Didrik och månen) och så kollar ni på Lost! Idioter. Lisen Arnell, jag högaktar dig för tid och evighet. Du borde ha blivit filmstjärna istället för Johan Widerberg och hans platta frisyr. Ebba, du är min största idol och har mitt hjärta som i en liten ask. Du är ett nio-årigt geni, I love you.

hits