LTH i våra hjärtan

Det bor en teknolog på korridoren. Han har en storpack flygande jakob i frysen. Igår när jag stod och lagade mat dök han upp med sin teknolog-kompis. De hälsade och sedan stoppade de in två moderkort i ugnen.
-Varför stoppar ni in moderkort i ugnen? frågade jag.  
-För att vi har sänkt ner moderkorten i flytande kväve och nu måste de tina, svarade han.

Någon som kan: är detta normalt?

Helgen v. 41

Lördag = mycket läskig baksmälla. Kollaps under pysslet på Mellanheden. Jag tog min tillflykt till sommarstuga med frisk havsluft. Vi lyckades inte få igång värmen, men huset var byggt i superstadigt 70-talstegel så det var typ 17 grader inomhus ändå och vi hade duntäcken (i min gistna sommarstuga är det 8 grader inomhus i maj, så det här var värsta lyxen). X envisades med att sova i polyesterunderställ och nattsärk. Det är för att han är stabo i grunden.
Jag tände en finfin brasa och kollade lite på Världens barn-galan. Sist den sändes skulle jag ha mens och satt och bölade järnet framför tv:n och ringde alla skänkningsnummer tusen gånger, slantarna bara rullade in till Radiohjälpen. I år gick det sämre. Vill ni ha mycket cash till de stackars barnen så får ni se till att synka med folks menscykler.
På söndagen krattade jag barr och lagade olika brända rätter. Jag läste Döden i Venedig famför min tjusiga brasa och funderade skitlänge på vad en båt-shake var. Sen bara: "båts-hake"! Vilken glädje!

Översvämning

Tom har problem med sitt avlopp. Det svämmar över helt oprovocerat. Avloppsvatten ur toan och hela kittet. Jag förvarade ett par skor i Toms hall. När jag träffade Tom häromdagen påpekade han att jag hade gnällt och sagt att de var för vita. Sedan sa han att nu var de lite brunare.


Obs

Jag har inte lagt ner bloggen. Jag måste bara ordna internet nu efter flytten.

hits