Naken-Twister-porr!

1. Oh why?
2. Är det inte Regina Lund?

image62

Nej

Alltså, apropå Twister. Bildgooglade och hittade mot min vilja det här. Som de säger i Seinfeld, det finns good naked och bad naked. Det går inte att uttrycka med ord hur bad naked naken-Twister är.

image61

Kit vinner i Twister

Kit i min klass är den mänskliga motsvarigheten till ägg, julgranskulor osv (bräcklig).
Hon är alltid sjuk eller stukad någonstans. Idag kom hon inte till skolan eftersom hon har brutit två revben när hon spelade Twister! Fatta hur angelägen man måste vara om att vinna då. Alternativt otroligt urkalkad i skelettet.

Slipp kopulera likt en avelstjur

Årets julklapp, redan lagom till femte söndagen i fastan. Teknikmagasinet gör åter igen skäl för sin slogan.

Äntligen upprättelse

Jag visste det! Jag har ändå alltid lite rätt. Tempurkuddens kollega sisselkudden är från Svedala. Jag hade bara blandat ihop de två ergonomiska materialen med varandra. Sisselkudden är lite mer indie än tempurkudden som är svenne banan.

image60
                                                               Svedala-design i absolut toppklass. Sissel-
                                                               kilkudden är perfekt formad efter asset.

Is your crotch hungry girl? Cause it's eating your pants

Fy fan. Hög midja och en storlek för liten otvättad denim. Ge mig ett par MC Hammer-brallor innan jag får svamp.

Public announcement

Jag har skaffat hög midja på brallan. Ser ut som mamma + får ej luft.

Utvecklad för rymden -gör livet bättre på jorden

Marken gungar under fötterna. Jag förstår inte varför men jag har alltid trott att tempurkudden uppfanns i min hemort Svedala. Nu är jag 26 och har precis fått veta att tempur utvecklades av Nasa. Blev utskrattad hela gårdagskvällen.

image59

Tissue-san

Här är Tissue-san. Kleenexlådan. Japan är tusen steg före Södra Förstadsgatan.
image58

Tissue-sans väninna

Japaner har nada inom gränser. Vem kommer på en kleenex-låda som snyter sig i sig själv, utom en japan? Här är Tissue-sans kompis Toarullen. Japaner = sickos.image57

En liten liten säl att hålla kär

mamegoma

Nya KP

"Är det någon mer än jag som brukar kalla sina föräldrar för något speciellt, alltså inte bara mamma och pappa? Till exempel "gräsklippet" (pappa) och "bullplåten" (mamma)? Jag tycker att alla borde kalla sin mamma eller pappa för någonting nytt. Något som passar deras personligheter bättre än Åsa, Sven eller Gun-Britt. Många av er tror säkert att era föräldrar skulle skämmas om man var i en affär och man kallade dem för något konstigt, men så är det faktiskt inte. Mina föräldrar tycker att det är kul."

zofiie på lunar <3

Die welt kann mich nicht mehr verstehen

Jag är orolig för Camilla i min klass. Hon är en av de redigaste i grupp 2, men idag upptäckte jag att hon har skrivit "ENSLAVED" på sitt pennskrin. Själv hade jag som tonåring ett lite för bra tag en ryggsäck som det stod "Die welt kann mich nicht mehr verstehen" på. Hoppades på att få en del frågetecken uträtade.

DSC00401.JPG

Sydnytt -gotta love it

"All sprit som den skånska tullen beslagtar blandas efter en tid till en jättegrogg som sedan driver bussarna i Linköping."

...and don't you forget it

kristianstadhits