Hoppsan, vilken dag!

Sista delen av Hundkoll med Jeppe Stridh och final i Top Model. Vår bästa tid är nu.

Cashen dom tas på Ica Sallerupsvägen

Vi var och storhandlade (över 1300, nytt rekord) på det gudsfärgätna Icat på Sallerupsvägen igår. OMG säger jag bara, undvik som döden! Alternativt kolla datummärkning och mögelhalt på alla varor NOGA. Känslan av att pesten hade dragit förbi Sallerupsvägen för några månader sen och alla i personalen låg döda på lagret var mycket påtaglig. Plakaten med extra bra erbjudande var helt solblekta och alla normala varor var slut, resten låg omkullvälta eller uppåner efter den desperata plundringen som följt på katastrofen. Utanför blåste sånna lösa buskar som finns i Vilda Västern. Om det hade suttit ett skelett och tagit betalt i kassan hade man liksom inte höjt på ögonbrynen.

Gör om, gör rätt

Eller heter det "ett värdigt form av boende"? Kalle, du gör så att marken gungar under fötterna varje gång man använder sig av det skrivna orrrdet.

Droppen

Det slutgiltiga beviset för att kollektiv inte är en värdig form av boende:
Jag kommer hem efter arbetsdagens slut och ska ta mig en lur. Södra Förstadsgatan bullrar järnet, mina öron behöver skyddas. Då upptäcker jag att min ena öronpropp (Obs, använd. Många gånger) är i två delar. Maria har tuggat sönder den. Maria är alltså inte ett litet djur som bor hemma hos mig utan en människa. En fin och bra människa visserligen, men fortfarande fast i den orala fasen.

Ger man dem lillfingret tar de hela handen

Folk som kommer till biblioteket förväntar sig verkligen enorma mängder service. Idag dök två mellanstadiebarn upp och krävde svar på följande frågor:

1.Får vi låna telefonen?
2. Har ni inget skohorn?
3. Vad kostar ett paket smör egentligen?


Landsfadern sätter tonen

Jag gör en Mary:

"I går intervjuades kungen av SVT:s Mats Nyström.
På frågan om vad Carl xvi Gustaf tycker om tulpaner svarade kungen:
- Det är inte min starka sida. De gnisslar och faller sönder. Men de är goda att äta.
Kocken Melker Andersson, som driver tre lyxkrogar i Stockholm, kan inte förstå kungen.
- Blommor är ju mer än utsmyckning än något man äter. Tulpaner har ingen vidare smak, jag har aldrig stött på en rätt som innehåller tulpaner, säger han.
Enligt giftinformationscentralen kan förtäring av tulpaner i värsta fall framkalla kräkningar och diarré."


Välkommen till mitt Pommes Chateau!

pommes chateau


The Second Coming

Är det vår eller är det vår? Till och med Robinson-Jesus har krupit fram från stenen han försvann under i slutet av nittiotalet. Såväl dreadsen, byxbenen som själva Jesus har blivit lite fetare men nog har han har forfarande den där vilda b12-bristblicken som bara en strikt kokosdiet kan ge!

Malin nollar

Malin Berghagen fyller 40! På frågan om vad hon önskar sig mest av allt svarar hon: "En indiantipi att ha på tomten."

Hederslarcharen

Min landskapsarkitekt-bluff var nära att upptäckas i måndags när jag och "klassen" var på exkursion i Dalby. Fröken tipsade om kirskål, naturens eget godis. Jag gick genast loss på en hel del skogsbingel och hade halsbränna resten av eftermiddagen. Men om jag nycklar träget och äter lera och låtsas att det är normalt så kan jag nog lyckas ta mig till stugbyn på Öland i juni. Jag har snackat med Coola Ola och han kommer att backa mig.

G.L.A.D.

Shit, vilken tur man har ibland!! Nu är det bara att börja oroa sig för bakslaget. Any time now!

Det var inte meningen

Åh nej. Dåligt samvete. Förlåt Inkonst, aldrig mer. Ni som har så fin klubb.

Villa Uppåner

Jag har precis varit på The Rumble och det var fint med ordentlig bas. Det blir svårare och svårare att gå in genom rökrutan, idag blev jag nästan tillfångatagen. Vilka är det som tar sig friheten att fisa så fort de är ute? Inkonst luktade diarré.

hits