Ett upprop

anjaKan inte Cloetta visa lite barmhärtighet och riva det där kontraktet med Anja Pärson? Så att hon slipper förnedras mer i sin kexchokladdräkt. Det får väl ändå finnas gränser för vad man kan göra för pengar. Accepterar du vad som helst Anja? Vet du varför kexchokladdräkt inte har blivit en het modetrend i Sverige trots att du är så populär? För att det är en allmänt vedertagen sanning att kexchokladdräkt är JÄTTEFULT.

Kommentarer:
Postat av: Verolyg I.

Jag känner mig tvungen att invända mot den "sanningen". Ok kexchokladmönster är förmodligen inte det mönster en "riktig" kläddesigner skulle ha valt om händerna varit fria. Men titta dig omkring i sportens värld (Inget som lockar, men en snabb titt?)...nej det finns inte så mkt genomtänkt där. Plötsligt påminns jag av handbollslandslagets slimmade dräkt en säsong under tidigt 90-tal. Skälet var att motståndaren inte skulle dra i tröjorna. I praktiken blev det till en kollektiv mobbning mot Pierre Thorsson (Mer känd som "Mr. 100%". Ha!)som inte (alls) var lika bred om bringan som t ex Per Carlén (Tror nog både Per och publiken gillade tröjmodellen!) men var den som räddade laget i många knepiga stunder.

2005-12-11 @ 12:01:50
Postat av: bizzo

Nej, men nu har jag ju tänkt till åt dem! Helt gratis. Det är bara att byta om till något fräsigare. Cloetta gör väl andra choklad som är lite mer fotogeniska, Pigall tex.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits