Sanningen om Ingvar Oldsberg

Oj oj oj, vilket Jordgubbar med riktig mjölk-Sommarprogram Ingvar Oldsberg körde idag! Han spelade Memories och What a wonderful world och pratade om hur dåligt det var med fjärrkontroll och ketchup och andra moderna uppfinningar och om MTV som är så snett och vint och att nuförtiden får man ju aldrig prata med en riktig människa i telefon, det är bara tryck fyrkant hit och dit. Eller ja, något åt det hållet.

I alla fall så berättade han att han inte gillade realityprogram för de hade ingenting med verkligheten att göra: "Varför kan inte bonde söka EU-bidrag på bästa sändningstid istället för fru?" och sen sa han att om man la honom själv, Kristian Luuk, Kattis Ahlström, Anders Lundin och alla andra folkkära, svenska programledare i en säck och Hyland i en annan säck och sen auktionerade ut säckarna så skulle alla bjuda högst på Lennart Hyland-säcken. Va? Lägga alla folkkära, svenska programledare i en säck? Vad pratar han om? Vem är Ingvar Oldsberg egentligen? Och ska han verkligen finansieras med licenspengar? Svenska folket tror att de känner honom och att han är en fryntlig gammal man, men han har uppenbarligen dolda, mörka sidor som han behöver jobba med.

Jag är dessutom så trött på alla som tjatar om att ingen någonsin kan toppa Lennart Hyland. Kan alla fatta att på Lennart Hylands tid fanns det inga andra människor som ville "jobba med media". Därför var alla tvungna att titta på Hyland. Hyland satt alldeles ensam i TV-huset hela dagarna och trummade med fingrarna och kollade på klockan och väntade på nästa veckas sändning. Alla andra var ute och brukade jorden och längtade efter lördagen då de skulle få sitta ner och pusta ut lite och kolla på Hörnan och äta radiokaka och drömma sig bort och tänka "När jag har tjänat ihop riktigt bra med pengar på att bruka jorden så ska jag banne mig ropa in Lennart Hyland på auktion och lägga honom i en säck. Så att vi får ett slut på det där förbannade lallandet."

image136

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits