Förbannad mellanmjölk

image203

Det här är vårt kylskåps motsvarighet till Särimner. När man häller upp mjölk är det ungefär en centimeter kvar i botten på paketet. Och sen nästa dag när man ska hälla upp mjölk igen är det fortfarande en centimeter kvar! Så har det varit den senaste veckan. Praktiskt, men också oroväckande. Anna och jag beslutade att det fick vara slut på häxerierna och hällde ut allt i vasken samtidigt som vi läste
Kalvins hälsocirkel baklänges tre gånger. Nu hoppas jag bara på att Kalvin inte är hämndlysten. Enligt sin hemsida kalvin.mu har han över 30 000 mellanstadiebarn, som lyder hans minsta vink, i ryggen.

Kommentarer:
Postat av: dhea

..de här är en klar anledning för tv4 att återuppta sin programserie Det Okända!...ni kommer att bli rika å galmorösa...Malin Berghagen dammas av å ni kommer alla förenas i en ootrolig seans som kommer att skaka landet i dess grundvalar.
...de e va ja tror

2007-10-05 @ 08:53:19
Postat av: Anna

Oj, just det jag glömde. Only great minds can read rövarspråket. I LOVE YOU CAROLINA! Så jävla roligt, där är din formtopp. Jobba på den istället för alla andra bekymmer du hittar på. Puss och kram darling.

2007-10-09 @ 17:36:35
Postat av: Smygaren

För helvete! Uppdatera!!!

2007-10-15 @ 16:49:53

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits